• Certificeren?

  Wilt u uw onderneming laten certificeren? Of heeft u een vraag over certificering? Wij voeren inspecties uit voor ondernemingen en ontwikkelen nieuwe certificeringen voor brancheorganisaties.

  Ik wil mijn bedrijf laten certificeren

slider-bottom-line

Marktleider in certificering

 

VRO helpt organisaties bij vraagstukken over certificering. Wij certificeren ondernemingen en ontwikkelen nieuwe certificeringen voor brancheorganisaties.

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in het werkveld van flexibele arbeid. Met onze ervaring en aantoonbare expertise zijn wij de autoriteit en marktleider in het certificeren op eerlijke verloning, huisvesting en sociale en fiscale afdrachten. Op nationale en internationale schaal certificeren wij bedrijven, ontwikkelen wij nieuwe certificeringen en delen wij onze kennis rondom het thema arbeid.


Wij staan voor Fair Labour, ook in zaken doen. Dat betekent voor u een prettige samenwerking, korte doorlooptijden, een transparante werkwijze en duidelijke afspraken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een certificering voor u simpel houden. Dat werkt wel zo prettig. Onze klanten erkennen dat.


Wij certificeren op keurmerken van de SNA (NEN 4400), ABU, NBBU, Fair Produce, SNF, PVI, FCB, OSB en diverse andere normeringen.


Wilt u uw onderneming laten certificeren? Neem dan contact met ons op.

 

 

VRO inhuren, wat levert het op?

HIER

 

 

Actueel

 • 17 september 2015

  Wet Aanpak Schijnconstructies verduidelijkt door SZW

  Wet Aanpak Schijnconstructies verduidelijkt door SZW

  De Wet aanpak schijnconstructies (WAS) geldt vanaf 1 juli 2015, maar een aantal onderdelen gaat pas in op 1 januari 2016. Dat betreft onder meer het verbod van inhoudingen op het minimumloon en de verplichte girale betaling van het minimumloon.

  Hierover werden door ondernemers meteen al de nodigde vragen voorgelegd aan SZW.

  De Rijksoverheid heeft daarop een notitie gepubliceerd waarin antwoord wordt gegeven op deze vragen. De tekst uit de notitie is hieronder integraal overgenomen.

  Indien u nadere informatie wenst over de WAS of over de gevolgen van de WAS voor u als opdrachtgever, uitlener van arbeid of onderaannemer dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u helpen uw zaken aantoonbaar goed en betrouwbaar te organiseren, maar we willen ook graag leren van uw praktijksituaties. Kortom, wij denken graag met u mee!

  Lees meer
 • 24 augustus 2015

  Vordering FNV tot naleving CAO door transporteur afgewezen

  De voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel heeft een vordering van vakbond FNV tot naleving van de CAO door transporteur Vos afgewezen. FNV eiste dat de transporteur buitenlandse chauffeurs die voor een buitenlands zusterbedrijf rijden volgens de Nederlandse CAO zou betalen. Volgens de rechtbank behoeven de vorderingen van FNV meer nuance en feitelijke invulling. Zij lenen zich daarom niet voor toewijzing in kort geding.

  Lees meer
 • 29 juni 2015

  Uitbreiding SNA-keurmerk met CAO-bepalingen Vleessector 01-07-2015

  Op 2-6-2015 heeft de Stichting Normering Arbeid (SNA) u geïnformeerd over het toevoegen van een aantal cao-bepalingen uit de Vleessector aan het SNA-keurmerk en zullen de betreffende normbepalingen vervolgens te vinden zijn in het nieuwe Handboek Normen (versie 1 juli 2015).

   

  Lees meer

Wij werken voor:

 • partner1.215x49
 • partner2.178x147
 • Start People logo
 • partner4.198x118x1