• Certificeren?

  Wilt u uw onderneming laten certificeren? Of heeft u een vraag over certificering? Wij voeren inspecties uit voor ondernemingen en ontwikkelen nieuwe certificeringen voor brancheorganisaties.

  Ik wil mijn bedrijf laten certificeren

 • Meer weten over de WAS?

  Heeft uw organisatie ook te maken met de Wet Aanpak Schijnconstructies? VRO vertelt u graag meer!

  Ik wil meer informatie

 • Kennismakingsgesprek?
  Wilt u antwoord op de vraag wat een certificering voor u persoonlijk betekent als onderneming? Neem dan contact op met onze accountmanager voor een persoonlijk gesprek naar de mogelijkheden.

  Kennismaken?

  Nieuwsgierig wat een certificering kan betekenen voor uw organisatie? VRO legt het u graag uit!

  Ik wil meer informatie

slider-bottom-line

Marktleider in NEN 4400-1 certificering

NEN 4400-1

VRO helpt organisaties bij vraagstukken over certificering. Wij certificeren ondernemingen en ontwikkelen nieuwe certificeringen voor brancheorganisaties. VRO is de organisatie die de NEN 4400-1 in het leven heeft geroepen en wij zijn nu bezig met het certificeren in het WAS keurmerk en PayChecked in Transport

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in het werkveld van flexibele arbeid, dit was de basis voor de NEN 4400-1 norm. Met onze ervaring en aantoonbare expertise zijn wij de autoriteit en marktleider in het certificeren op eerlijke verloning, huisvesting en sociale en fiscale afdrachten. Op nationale en internationale schaal certificeren wij ondernemingen, ontwikkelen wij nieuwe certificeringen en keurmerken en delen wij onze kennis rondom het thema arbeid. VRO helpt uw onderneming bij het behalen van de NEN 4400-1 en beantwoord alle vragen, neem vandaag nog contact met ons op.


VRO Certification staat voor Fair Labour, ook in zaken doen. Dat betekent een prettige samenwerking, korte doorlooptijden, een transparante werkwijze en duidelijke afspraken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een certificering simpel houden. Wanneer u uw onderneming bij VRO conform NEN 4400-1 laat certificeren, weet u dat het goed is. Dat werkt wel zo prettig. Onze klanten erkennen dat.


Wij certificeren op keurmerken van de SNA (NEN 4400-1, NEN 4400-2), ABU, NBBU, Fair Produce, SNF, PVI, OSB en diverse andere normeringen.

Nieuw bij VRO: controle op de Wet Aanpak Schijnconstructies en PayChecked in Transport.

Meld vandaag uw onderneming aan voor het SNA keurmerk NEN 4400-1!

 

VRO inhuren, wat levert het op?

Lees het hier...

Actueel

 • 18 juli 2016

  NBBU word lid actie

  Wie lid wordt van de NBBU in de periode van 1 augustus 2016 t/m 31 oktober 2016 ontvangt een voucher van € 350,00.

  Lees meer...
 • 15 juli 2016

  VAR is vervallen, identificatieplicht ZZP

  Onlangs is er een wijziging geweest met betrekking tot de identificatieplicht. Het is niet helemaal duidelijk; wel een kopie identiteitsbewijs of geen kopie?

  Na het vervallen van de VAR is er geen wettelijke basis meer om kopieën van een authentiek identificatiedocument te bewaren voor een zzp-er.

  Lees meer...
 • 14 juli 2016

  Uitleg van de nieuwe PayChecked

  Een jaar na invoering van de Wet Aanpak Schijnconstructies is bekend geworden dat er ook een keurmerk komt voor de transportsector. TLN en EVO hebben hiervoor het keurmerk PayChecked in Transport ontwikkeld. Naar verwachting gaat dit gelden vanaf 1 januari 2017.

  PayChecked

Wij werken voor:

 • TBI_CWD_PW_100_RGB
 • partner2.178x147
 • partner1.215x49
 • Start People logo
 • Actief_Werkt
 • SCAB Logo FCe