NIEUWS
 • 04 september 2018

  VRO Certification start met toetsing op juiste besteding DUO-gelden

  Vanaf deze week starten inspecteurs van VRO Certification met financiële inspecties bij scholen die inburgeringscursussen verzorgen. Een mooie opdracht voor VRO, waarmee we een bijdrage kunnen leveren aan de juiste besteding van publiek geld. 

  Jaap van de Burgt en Sandra Henke van VRO ontwikkelden samen met Stichting Blik op Werk het normenkader voor het financieel toezicht. Ook Inspectie SZW, opdrachtgever voor het toezicht, dacht mee in wat VRO zou moeten inspecteren.

   

   

  Lees meer
 • 23 augustus 2018

  De arbeidsmigrant centraal: SNF-Dag 2018 is een feit

  De arbeidsmigrant centraal: SNF-dag 27 september 2018

  Op donderdag 27 september vindt de eerste SNF-dag plaats: hét ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het huisvesten van arbeidsmigranten! Of je nu uitzendbureau, huisvestingslocatie, bouwbedrijf of inlener bent, de dag is voor iedereen interessant en er zijn genoeg mogelijkheden om te netwerken!

  De SNF-dag wordt georganiseerd door VRO Certification en Normec Fair Labour Certification (FLC).

  lees meer
 • 21 augustus 2018

  UPDATE 2 SNF-dag 27 september a.s!

  Kosten van huisvesting en de zorgverzekering inhouden op of verrekenen met het (minimum)loon van de arbeidsmigrant? Kom naar de SNF-dag!

  Tijdens de SNF-dag op 27 september 2017 in Waalwijk zal de NBBU alles komen uitleggen over inhouden en verrekenen op het (minimumloon) van arbeidsmigranten. Ook zal de ET-regeling aan bod komen en zal er tijd genomen worden om al je dringende vragen te beantwoorden!

  lees meer
 • 14 augustus 2018

  UPDATE SNF-dag 27 september 2018!

  UPDATE SNF-dag 27 september 2018!

  27 September a.s. organiseren wij samen met Normec FLC een inspirerende SNF-dag! Op deze dag wordt de huisvesting van arbeidsmigranten centraal gesteld. Het doel van de dag is met name het delen van kennis, netwerken en de arbeidsmigrant in een positief daglicht stellen. 

  Ook willen we dat de dag heel leerzaam zal zijn. Daarom hebben we een aantal leuke gastsprekers geregeld en zullen er in de middag maar liefst 5 workshops worden aangeboden! We hebben natuurlijk in ons vorige nieuwsbericht al verteld dat Rob Geus de dag zal openen en in de middag nog een leuke workshop komt geven. Maar er is nog meer!

   

  lees meer
 • 01 augustus 2018

  Een aantal veranderingen loonheffingen 2019 is bekend gemaakt!

  Half juli heeft de Belastingdienst de eerste uitgave van de Nieuwsbrief Loonheffingen 2019 gepubliceerd. Hierin staan de wijzigingen voor 2019 die op dit moment bekend zijn.

  Overige wijzigingen worden meestal pas eind van het jaar bekend gemaakt.

   

  Lees meer
 • 01 augustus 2018

  Noteer in je agenda: SNF-dag 27 september met Rob Geus!

  Op donderdag 27 september vindt de SNF-dag plaats: hét ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het huisvesten van arbeidsmigranten! Of je nu uitzendbureau, huisvestingslocatie, bouwbedrijf of inlener bent, de dag is voor iedereen interessant en er zijn genoeg mogelijkheden om te netwerken!

  De SNF-dag wordt georganiseerd door VRO Certification en Normec Fair Labour Certification (FLC).

  Lees meer