NIEUWS
 • 23 augustus 2017

  VRO ontwikkelt normenset perspectiefverklaring

  De perspectiefverklaring is een feit. Uitzendbureaus die gecertificeerd zijn mogen een perspectiefverklaring uitgeven aan hun uitzendkrachten. De eerste ondernemingen zijn al getoetst in de pilotfase en zij worden vernoemd in het Register van Stichting Perspectiefverklaring.

   

  De rol van VRO Services was het ontwikkelen van een normenset waar uitzendbureaus aan worden getoetst. VRO Certification zal de eerstkomende periode de inspecties uitvoeren.

  Lees meer
 • 02 juni 2017

  Alpe d’Huzes deelname Team Nieuw-Beijerland

  Op 1 juni 2017 is de Alpe d’Huzes van start gegaan. Team Nieuw-Beijerland heeft zich ingezet om zoveel mogelijk donaties op te halen in de strijd tegen alle vormen van kanker. Voorafgaand aan de Alpe d’Huzes heeft het team diverse acties ingezet om geld op te halen. Een van de hoogtepunten was toch wel het ‘Evenement Team Nieuw-Beijerland’ waarbij de deelnemers o.a. op de plaatselijke voetbalclub een veiling hebben georganiseerd. In totaal heeft Team Nieuw-Beijerland ruim tienduizend euro opgehaald.

   

  Alpe d'Huzes 2017
 • 25 april 2017

  Team Fun4life deelname Roparun 2017

  Op 3 t/m 5 juni 2017 vindt de Roparun 2017 plaats. Het team Team Fun4life zet zich in voor mensen met een ongeneeslijke ziekte en dit doen zij door een sportieve prestatie neer te zetten en om aandacht te vragen voor mensen die een moeilijke periode in hun leven hebben moeten meemaken.

  Lees meer
 • 23 maart 2017

  PayChecked in Transport uitgelegd

  Om het Keurmerk PayChecked in Transport uit te leggen hebben TLN en EVO een infographic ontwikkeld. Met dit korte filmpje wordt uitgelegd wat de wet- en regelgeving is en wat PayChecked in Transport doet voor uw onderneming. 

  PayChecked uitgelegd
 • 21 maart 2017

  Wijzigingen SNA Keurmerk per 1 april 2017

  Per 1 april 2017 zal de Stichting Normering Arbeid een aantal wijzigingen doorvoeren in het Handboek Normen. De wijzigingen hebben betrekking op de NEN 4400-1 (NL ondernemingen) certificering en NEN 4400-2 (buitenlandse ondernemingen) certificering.

  Wijziging SNA
 • 09 februari 2017

  Stroomschema werking Wet DBA

  Na een roerige periode met betrekking tot de Wet DBA en de opschorting van de handhaving tot 1 januari 2018, heeft de Belastingdienst een infographic gemaakt wat meer duidelijkheid kan scheppen wanneer een opdracht buiten loondienst plaatsvindt. 

  Lees meer