NIEUWS
 • 20 december 2019

  SNF: Aanpassingen in harmonisatiedocument en reglement registratie

  Het harmonisatiedocument én het reglement registratie zijn per 15 december 2019 aangepast. Het bleek dat het harmonisatiedocument dat in september was gepubliceerd op een aantal punten onduidelijk was. Dat is in deze nieuwe versie hersteld.

   

  lees meer
 • 20 december 2019

  Aanpassing Handboek Loonheffingen: Geen BSN op loonstrook

  Hoofdstuk 10 van het Handboek Loonheffingen is aangepast. Het is vanaf nu niet meer toegestaan het BSN op de loonstrook op te nemen omdat hiervoor geen wettelijke basis is. Ook het aantal verloonde uren hoeft niet meer op de loonstrook te staan.  

  lees meer
 • 20 december 2019

  Inspecteurs Normec VRO en Normec FLC gezamenlijk getraind!

  Begin december zijn alle inspecteurs van Normec VRO en Normec FLC naar de Training ‘Aan de slag met de WAB voor inspecteurs’ geweest. De reden was de vele wijzigingen die de Wet Arbeidsmarkt in Balans met zich mee brengt en die van ook van invloed zullen zijn op de inspectiewerkzaamheden. 

  lees meer
 • 20 december 2019

  SNA: Normwijzigingen per 1-1-2020

  Per 1 januari 2020 zal er een aantal normwijzigingen worden doorgevoerd en wordt een aantal interpretatierapporten toegevoegd aan het SNA Handboek Normen. 

  lees meer
 • 17 december 2019

  Top 3 meest gelezen artikelen van 2019

  We zijn al enige tijd geleden gestart met het maandelijks versturen van onze nieuwsbrief. Hieronder de top 3 meest gelezen artikelen van 2019.

  lees meer
 • 17 december 2019

  SNF aanbevolen door Stichting van de Arbeid

  Op 5 december 2019 heeft Stichting van de Arbeid (STAR) cao partijen aanbevolen om in de cao afspraken te maken over de huisvesting van arbeidsmigranten. Zij vindt dit vooral belangrijk indien er in de branche/bedrijfstak veel arbeidsmigranten werkzaam zijn.

  lees meer