Stel jezelf eens voor, wie ben jij?

Ik ben Christa Stam, 29 jaar jong en woonachtig in Poortugaal. Nadat ik een financiële opleiding en PDL heb afgerond, ben ik gaan werken bij een administratiekantoor als financieel en loonadministratie medewerker.

In oktober 2016 ben ik bij VRO Certification B.V. komen werken, waar ik mij verder ben gaan ontwikkelen en de volgende trainingen heb gevolgd en afgerond: PayChecked in Transport, Elementaire Bouwkunde en de training Inzicht in Invloed van Bureau Zuidema.

Wat doe je bij VRO en sinds wanneer?

Op dit moment ben ik actief voor VRO in de rol van Financieel administratief medewerkster en inspecteur SNF.

Wat vind je zo leuk aan het werk voor VRO?

Vooral de afwisseling van de werkzaamheden vind ik het heel fijn om bij de VRO te werken. Als financieel administratief medewerker vind ik het leuk dat ik de vrijheid van de directie heb gekregen om hier alles eigen te maken.

Bij de SNF inspecties is het iedere dag anders. Er zijn momenteel nog enorme grote verschillen in de kwaliteit van huisvesten binnen verschillende ondernemingen. Ik ben dan ook blij dat ik hier als inspecteur een bijdrage kan leveren om de kwaliteit te kunnen beoordelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de producten en diensten van VRO en op de hoogte blijven van de (ontwikkelingen in) normen? Schrijf je dan nu in voor de VRO Nieuwsbrief.

Elke maand het laatste nieuws in je mailbox