Inge, wie ben jij?

Ik ben Inge Wiesnekker-Smit, partner van Winrick en moeder van dochter Myrthe. Ik ben geboren in Den Helder maar op 2 jarige leeftijd neergestreken in Zwijndrecht. Ik heb eerst na mijn studie nog wat omzwervingen gemaakt in het buitenland om daar te werken, voornamelijk in Spanje. Inmiddels ben ik alweer geruime tijd woonachtig in Zwijndrecht. Na 7 jaar bij een touroperator in Nederland te hebben gewerkt op de afdeling klantenservice, ben ik op 6 april 2018 alweer 12 jaar in dienst van VRO.

Wat doe je bij VRO en sinds wanneer?

Ik ben bij VRO begonnen op kantoor als receptioniste en medewerker support. Op dit moment werk ik de meeste tijd als inspecteur SNF en ben ik verantwoordelijk voor de verwerking (en een gedeelte van de procedure) van klachten en bezwaren. Daarnaast, als de werkzaamheden het toelaten, help ik nog op de afdeling Support en heel soms wat financieel.

Wat vind je zo leuk aan het werk voor VRO?

Het mooie aan het werk bij VRO is de veelzijdigheid van het vak en de diverse uitdagingen. De werkzaamheden voor SNF zijn veelomvattend , omdat we als SNF team zorgdragen voor het hele proces. Ik vind het zeer prettig helemaal zelf verantwoordelijk te zijn voor de inspectie. Ik maak zelf de afspraak, heb zelf contact met de onderneming, doe zelf de inspectie en maak daarna ook zelf de rapportage. Maak ik een fout dan heb ik deze gemaakt en kan ik alleen mezelf iets verwijten en niet een ander. Zoals mijn collega Mark ook al aangaf is het belangrijk met het werk als inspecteur SNF iets te betekenen voor de arbeidsmigrant. Je bent daar toch aanwezig om zijn of haar levensomstandigheden te toetsen, voornamelijk op veiligheid en hygiëne. 

Welke onderwerp vind jij belangrijk voor VRO-klanten? 

Ondernemingen die het SNF keurmerk willen behalen moeten echt werk maken van hun huisvesting en aan vele normen voldoen. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat VRO-klanten waar voor hun geld krijgen. De klant is per slot van rekening koning.

VRO is op dit moment inzetbaar op vele verschillende fronten en is een zeer betrouwbare partner bij het verkrijgen van de verschillende keurmerken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de producten en diensten van VRO en op de hoogte blijven van de (ontwikkelingen in) normen? Schrijf je dan nu in voor de VRO Nieuwsbrief.

Elke maand het laatste nieuws in je mailbox