Dag,

Mag ik mezelf even voorstellen? Mijn naam is Karin Thijssen en sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam als auditor bij VRO. Karin Thijssen

Na mijn opleiding Financieel Management heb ik altijd in de salarissen gezeten; van salarisadministraties, pensioenfonds tot implementatieconsultant. Vanaf 2011 ben ik actief in de uitzendbranche. Eerst bij een payrollorganisatie en daarna bij een softwareleverancier voor uitzendbureaus.

Bij mijn laatste werkgever heb ik een opleiding tot Inspecteur CAO gedaan. Hierin werd mijn interesse gewekt voor het werk van auditor. In deze opleiding zaten ook 2 van mijn nu huidige collega’s. Door de gesprekken met hen destijds, wist ik al dat mijn volgende baan bij een inspectie-instelling zou worden. En zo geschiedde!

Ik ben nu een aantal keer met collega’s mee geweest naar klanten voor inspecties, en het uitdagende eraan vind ik dat het toch overal weer anders gaat! Het houdt je scherp in wat wel en niet kan/mag. Daarom is het SNA-keurmerk belangrijk voor de klant.

Werken bij VRO Certification betekent dat je (je) werk maakt van eerlijk werk in onze samenleving. Ik hoop zo mijn steentje bij te dragen. Je wilt immers zelf ook eerlijk behandeld worden toch?

Wellicht tot ziens!

Met eerlijke groet,

Karin Thijssen