Wie is Mark Stout?

Ik ben Mark Stout, 14 jaar getrouwd met Clarissa en vader van twee kinderen Eryn (12) en Lucas (10). Wij zijn ons hele leven al woonachtig in Barendrecht. Na mijn HBO-studie te hebben afgerond in 2003 ben ik gaan werken voor VRO Certification B.V. Daarnaast heb ik tijdens mijn bijna 15 jaar VRO nog de volgende opleidingen/ trainingen gevolgd en afgerond: Elementaire Bouwkunde, Interne Auditor en de training Inzicht in Invloed van Bureau Zuidema.

Wat doe je bij VRO en sinds wanneer?

Op dit moment ben ik actief voor VRO in de rol van Teamleider SNF & VRO Support en verantwoordelijk voor het HRM-beleid. Sinds augustus 2013 zijn we actief met inspecties voor het reguliere SNF-register en daarnaast ook voor het SNF-inhuur register. De vraag naar een SNF-certificering is enorm groot op dit moment. Sinds december 2017 zijn wij officieel geaccrediteerd op de SNF-norm. Een accreditatie waar we enorm trots op zijn als team SNF en als VRO.

Wat vind je zo leuk aan het werk voor VRO?

Het mooie aan het werk bij VRO is de veelzijdigheid van het vak. Een inspectie dag is nooit hetzelfde en het is mooi dat je door middel van dit werk een positieve bijdrage mag leveren aan de kwaliteit van een huisvestingslocatie, wat de leefomstandigheden van de bewoners ten goede komt. Daarnaast blijven we ons als team SNF jaarlijks ontwikkelen door trainingen en cursussen, zodat de kennis die we hebben actueel is en blijft en direct te gebruiken is in ons werk.

Wat wil jij VRO-klanten mee geven?

We doen heel veel om onze klanten goed te informeren over de SNF-norm. Daar hebben we best veel voor opgezet. We hebben bijvoorbeeld onze website zo duidelijk mogelijk ingericht en zijn wij direct bereikbaar per e-mail en telefoon. Als er normaanpassingen zijn, dan communiceren we dat aan onze klanten zodat zij zich altijd goed kunnen voorbereiden. En sinds kort organiseren we ook workshops, om toekomstige keurmerkhouders kennis te laten maken met de norm en hen op het goede spoor te zetten om aan de norm te voldoen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de producten en diensten van VRO en op de hoogte blijven van de (ontwikkelingen in) normen? Schrijf je dan nu in voor de VRO Nieuwsbrief.

Elke maand het laatste nieuws in je mailbox