Alpe d’Huzes deelname Team Nieuw-Beijerland

Op 1 juni 2017 is de Alpe d’Huzes van start gegaan. Team Nieuw-Beijerland heeft zich ingezet om zoveel mogelijk donaties op te halen in de strijd tegen alle vormen van kanker. Voorafgaand aan de Alpe d’Huzes heeft het team diverse acties ingezet om geld op te halen. Een van de hoogtepunten was toch wel het ‘Evenement Team Nieuw-Beijerland’ waarbij de deelnemers o.a. op de plaatselijke voetbalclub een veiling hebben georganiseerd. In totaal heeft Team Nieuw-Beijerland ruim tienduizend euro opgehaald.

Dit jaar heeft de Alpe d’Huzes ruim tien miljoen euro opgebracht.

Ook VRO Certification heeft bijgedragen aan de doelstelling van Team Nieuw-Beijerland en de Alpe d’Huzes.

De Alpe d’Huzes is, helaas, eerder afgebroken door weersomstandigheden. Leden van het team Nieuw-Beijerland waren bezig met hun vierde beklimming, wanneer de evacuatie werd ingezet.

Alpe d’Huzes
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huzes beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen.

Bron: Team Nieuw-Beijerland
Opgeven is geen optie