Maand van de WAS: tot slot...

VRO hanteert elke maand een thema. De maand april stond in het teken van de WAS: wet aanpak schijnconstructies. Door Koningsdag en de meivakantie, lijkt die maand ineens heel kort. Daarom nog een bericht dat we je niet willen onthouden....

Wat zijn de verschillen tussen het SNA Keurmerk en WAS Compliance? 

Controles voor het SNA-keurmerk en op WAS Compliance zijn wezenlijk verschillende controles. Zo zijn de doelen van de controles verschillend en worden andere onderwerpen gecontroleerd.

Het doel van het SNA-keurmerk is onder andere het risico beperken dat de onderneming zich voor een ander uitgeeft dan ze is of werknemers onder het minimumloon en de minimumvakantiebijslag betaalt. Lees het volledige antwoord op deze vraag in de FAQ's op onze website

Meer informatie? 

Meer informatie over de Wet Aanpak Schijnconstructies vind je in de Veel gestelde vragen (en antwoorden) op onze website.

Je kunt je ook aanmelden voor de training over de WAS (informatie over wat de WAS is en hoe je hem toepast in je bedrijf, met 5 PE-punten!) of voor de Workshop over de WAS (hoe kun je het certificaat behalen?). Raadpleeg onze trainingsagenda voor data en tijden. 

Praktische trainingen en direct toepasbaar!