Normec FLC en VRO Certification eten elkaar op

In maart 2018 maakten we bekend dat Normec Fair Labour Certification, kortweg Normec FLC, en VRO Certification besloten hebben samen te gaan. Vakbroeders en -zusters die elkaar in het veld wel vaker ontmoeten, kwamen gisteravond bijeen voor een gezamenlijke barbeque. Daar aten de medewerkers van Normec FLC en die van VRO Certification elkaar op...

Hoe zat het ook al weer? 

VRO Certification heeft zich aangesloten bij de Normec Group, waar Normec Fair Labour Certification deel van uitmaakt. VRO Certification zal uiteindelijk samengaan met Normec Fair Labour Certification (voorheen Crop Certificering) en daarmee zijn positie van marktleider versterken ten aanzien van het uitvoeren van diverse inspecties en audits op het gebied van fair labour.

Met onze gezamenlijke kennis en ervaring weten we wat er speelt in de sector en kennen we de wet- en regelgeving achter de normen en keurmerken. Tevens delen we een hoog kwaliteitsbesef in onze audits en inspecties. Door het samengaan van de twee organisaties kunnen we een breder palet aan diensten leveren. Bijvoorbeeld voor ISO 9001 en ISO 14001, en voor tientallen andere regelingen.

Elkaar opeten zonder afspraak

Tijdens een zomerse barbeque in Culemborg werden als toetje twee taarten gepresenteerd. Een met het logo van Normec FLC en een met VRO Certification in marsepein. 

En zonder dat het afgesproken was, nam iedereen een stukje van de taart 'van de ander'. "Wij zien uit naar de toekomst, waarin we elkaar op veel terreinen versterken", aldus VRO directeur Jeroen Kruijd. 

Wilt u weten wat Normec FLC (inclusief VRO Certification) voor u kan betekenen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Ook kennismaken? 

Wilt u ook kennismaken en verkennen of u door ons bijvoorbeeld SNA of SNF Gecertificeerd wilt worden? Dan kunt u hier meer informatie vinden.