Noteer in je agenda: SNF-dag 27 september met Rob Geus!

Op donderdag 27 september vindt de SNF-dag plaats: hét ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het huisvesten van arbeidsmigranten! Of je nu uitzendbureau, huisvestingslocatie, bouwbedrijf of inlener bent, de dag is voor iedereen interessant en er zijn genoeg mogelijkheden om te netwerken!

De SNF-dag wordt georganiseerd door VRO Certification en Normec Fair Labour Certification (FLC).

Tijdens de SNF-dag zijn verschillende interessante workshops te volgen. Bijvoorbeeld over het SNF-Keurmerk, brandveiligheid en de ET-regeling.

Speciale gastspreker is Rob Geus, die tijdens deze leerzame en inspirerende dag een interessante workshop verzorgt over hygiëne en veiligheid in woningen. Rob Geus is bekend van televisieprogramma ‘De Smaakpolitie’, waarin hij horecagelegenheden en studentenhuizen controleert op hygiëne en veiligheid.

Programma SNF-dag

We beginnen de dag om tien uur met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Daarna komt een aantal gastsprekers aan het woord. Na de lunch starten de workshops.

Er worden drie workshop-rondes gehouden, waarin je telkens kunt kiezen uit vijf workshops. Zo is het mogelijk om drie verschillende workshops te volgen die passen binnen jouw interessegebied.

Inschrijving voor een workshop vindt op de dag zelf plaats. Om half 5 sluiten we de dag af.

Kaarten

Vanaf nu zijn er Early-Bird tickets verkrijgbaar. Ben je klant van VRO Certification of van Normec FLC, dan betaal je tot 1 september 2018 slechts €125,-. 

Ben je (nog) geen klant van ons, dan betaal je €175,-. Deze kosten zijn inclusief de catering en exclusief BTW. De kaarten zijn hier te bestellen. Wees er snel bij, na 1 september kosten de kaarten € 175,- voor klanten en € 225,- voor niet-klanten. 

 Bestel vóór 1 september Early-Bird tickets!