SNF: Aanpassingen in harmonisatiedocument en  reglement registratie

Het harmonisatiedocument én het reglement registratie zijn per 15 december 2019 aangepast. Het bleek dat het harmonisatiedocument dat in september was gepubliceerd op een aantal punten onduidelijk was. Dat is in deze nieuwe versie hersteld.

Daarnaast is mogelijk gemaakt dat ondernemingen de steekproef door de inspectie-instelling kunnen laten uitbreiden met specifieke locaties. Ook kan eenmalig de inspectie naar voren worden verschoven. Verder is mogelijk geworden om op verzoek een extra inspectie te laten uitvoeren op een of meerdere locaties. Hiervoor is het reglement registratie aangepast. We kregen verzoeken van ondernemingen om dit mogelijk te maken omdat zij soms zelf behoefte hebben aan het laten controleren van een specifieke (gehuurde) locatie door een SNF-inspecteur. Er zijn ook gemeentes die het bewijs van inspectie van een locatie als voorwaarde stellen voor het verlenen van een vergunning.

Meer weten over SNF?

Wil je meer weten over het SNF Keurmerk en welke voordelen dit kan opleveren voor jouw organisatie? Volg dan onze Workshop SNF Keurmerk. Op dinsdag 3 maart 2020 geven we in de regio Utrecht-Tiel een leuke workshop over de normpunten uit het SNF Keurmerk. De workshop gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Schrijf je nu in.