Team Fun4life deelname Roparun 2017

Op 3 t/m 5 juni 2017 vindt de Roparun 2017 plaats. Het team Team Fun4life zet zich in voor mensen met een ongeneeslijke ziekte en dit doen zij door een sportieve prestatie neer te zetten en om aandacht te vragen voor mensen die een moeilijke periode in hun leven hebben moeten meemaken.

Om bij te dragen aan dit nobele doel zal Ronald Nuijten, een van onze auditors, deel uitmaken van Team Fun4life. VRO Certification wenst het team veel succes en draagt graag bij aan dit doel. Meer over Team Fun4life kunt u vinden op www.teamfun4life.com

Roparun
De Roparun is een non-stop estafetteloop van 520 km gestart in 1992 met als doel geld ophalen om goede doelen te steunen. In 1992 begonnen als Rotterdam-Parijs-Run met als start Rotterdam en in 2004 werd de route omgedraaid, met als finish de Coolsingel in Rotterdam. Door het behalen van de maximale capaciteit op de route is in 2012 een tweede run georganiseerd die start in Hamburg en tevens gelijktijdig eindigt op de Coolsingel. De lengte van de Hamburg-Rotterdam route is 560 km.  

Het doel van Stichting Roparun is weergegeven in hun motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

VRO wenst alle deelnemende teams en Team Fun4life veel succes

Bron: www.roparun.nl
www.t
eamfun4life.com


Team Fun4life, maart 2017