UPDATE SNF-dag 27 september 2018!

27 September a.s. organiseren wij samen met Normec FLC een inspirerende SNF-dag! Op deze dag wordt de huisvesting van arbeidsmigranten centraal gesteld. Het doel van de dag is met name het delen van kennis, netwerken en de arbeidsmigrant in een positief daglicht stellen. 

Ook willen we dat de dag heel leerzaam zal zijn. Daarom hebben we een aantal leuke gassprekers geregeld en zullen er in de middag maar liefst 5 workshops worden aangeboden! We hebben natuurlijk in ons vorige nieuwsbericht al verteld dat Rob Geus de dag zal openen en in de middag nog een leuke workshop komt geven. Maar er is nog meer!

Tipje van de sluier...

We starten de SNF-dag om 10:00 uur in de omgeving van Utrecht of Alphen a/d Rijn (de precieze locatie houden we nog even geheim). Daarna komen er verschillende sprekers aan het woord o.a. mevrouw ir. J. (Jolet) Woordes, secretaris bij Stichting Normering Flexwonen (SNF). Zij zal een interessante presentatie geven de geschiedenis van SNF, wat SNF precies is, feiten en cijfers en een blik op de toekomst! 

Workshop SNF

In de middag worden er in totaal 5 workshops aangeboden waar je er 3 uit kunt kiezen. In het vorige nieuwsbericht hebben we al verteld dat je een workshop bij Rob Geus kan volgen over hygiëne en veiligheid. De tweede workshop die wordt aangeboden is een Workshop SNF.

VRO zal deze workshop verzorgen samen met inspecteur Mark Stout waaraan je direct al je praktijkvragen kunt stellen. 

Kaarten

Vanaf nu zijn er Early-Bird tickets verkrijgbaar. Ben je klant van VRO Certification of van Normec FLC, dan betaal je tot 1 september 2018 slechts €125,-. 

Ben je (nog) geen klant van ons, dan betaal je €175,-. Deze kosten zijn inclusief de catering en exclusief BTW. De kaarten zijn hier te bestellen. Wees er snel bij, na 1 september kosten de kaarten € 175,- voor klanten en € 225,- voor niet-klanten.