Persbericht

VRO Certification sluit aan bij Normec Group

VRO Certification heeft zich recentelijk aangesloten bij de Normec Group, waar Normec Fair Labour Certification deel van uitmaakt. VRO Certification zal uiteindelijk samengaan met Normec Fair Labour Certification (voorheen Crop Certificering) en daarmee zijn positie van marktleider versterken ten aanzien van het uitvoeren van diverse inspecties en audits op het gebied van fair labour.

Met onze gezamenlijke kennis en ervaring weten we wat er speelt in de sector en kennen we de wet- en regelgeving achter de normen en keurmerken. Tevens delen we een hoog kwaliteitsbesef in onze audits en inspecties. Door het samengaan van de twee organisaties kunnen we een breder palet aan diensten leveren. Bijvoorbeeld voor ISO 9001 en ISO 14001, en voor tientallen andere regelingen.

Wat gaat u hiervan merken?

Het proces waarin we naar één organisatie toewerken is weliswaar in gang gezet, voorlopig blijven we als twee organisaties opereren. Onze klanten en relaties behouden hun contactpersonen en inspecteurs. Wel kunnen we u per direct nog completer ondersteunen op het gebied van inspectie en certificering door de verbreding van ons dienstenaanbod.

Achtergrond 

VRO en Normec FLC kennen elkaar al geruime tijd. Vijftien jaar geleden waren we beiden betrokken bij de totstandkoming van het SNA-keurmerk en de NEN 4400-1. We weten van elkaar hoe we werken, wat we belangrijk vinden en wat we voor onze klanten willen.

Dankzij deze ontwikkeling hebben we alles in huis wat betreft inspectie en certificering. Daarom zien we met deze stap een wereld aan mogelijkheden ontstaan. Voor u en onze medewerkers en voor al die andere bedrijven die fair labour hoog in het vaandel hebben. Het realiseren van een transparante en eerlijke arbeidsmarkt blijft immers onze gezamenlijke ambitie.

Heeft u vragen?

Het volledige dienstenpakket vindt u op www.normecgroup.com, www.vro.nl en www.normecflc.nl. Wilt u uw vraag liever persoonlijk stellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jeroen Kruijd (VRO) of Judith Berentsen (Normec FLC).

We kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar de toekomst waarin we ook u graag van dienst hopen te zijn.

Met vriendelijke groet,

VRO Certification                                                                                 Normec FLC

Jeroen Kruijd                                                                                       Judith Berentsen