Tarieven

SNA (NEN 4400-1, NEN 4400-2), ABU, NBBU, SNF, PVI, OSB, PayChecked in Transport, NBBU kwaliteitskeurmerk voor het bemiddelen van ZZP, Bovib Keurmerk, perspectiefverklaring. 

VRO Certification biedt haar diensten aan tegen een zo’n goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor u als opdrachtgever. VRO Certification doet meer voor uw organisatie. Vooraf en tijdens de inspectie voorzien wij u van zoveel mogelijk informatie en is de auditor uw bron van kennis. Ook na de inspectie is VRO Certification uw aanspreekpunt bij vragen over diverse zaken, u kunt ons ook tussentijds benaderen bij vraagstukken omtrent wetgeving en wijzigingen.

Kennismakingsgesprek

Indien u interesse heeft in een certificering voor uw onderneming, maar u weet nog niet wat het voor uw onderneming betekent, kunt u contact opnemen met VRO Certification. U kunt ons bereiken op +31 88 89 4400-1 of per e-mail

Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan! Patrick Vlasblom is de Accountmanager Audit van VRO Certification, bij hem kunt u terecht voor vragen over al onze diensten en de NEN 4400-1. Hij kan u exact uitleggen hoe het proces verloopt en wat dit betekent voor u en uw onderneming. Indien gewenst kunt u een afspraak inplannen en komen wij bij u op locatie. 

Patrick Vlasblom
Accountmanager VRO Certification
pvlasblom@vro.nl
06-20427550

Offerteaanvraag

Wat zijn de kosten voor een certificering? Dit hangt af van de situatie en specifieke wensen. Zo kijken wij o.a. naar:

  • het aantal arbeidskrachten binnen de onderneming
  • voorgaande inspecties
  • welke CAO wordt gehanteerd
  • in welke sector de onderneming voornamelijk werkzaam is
  • eventuele bijkomende inspecties

Op basis van deze factoren hanteren wij een all-in tarief. Onze tarieven zijn gebaseerd op de onderneming en worden vooraf gecommuniceerd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of telefonisch met Patrick Vlasblom op 06-20427550.

'Wij staan voor Fair Labour, ook in zaken doen.'