Basistraining Arbeidsrecht (Inleiding arbeidsovereenkomstenrecht)

In de training wordt je meegenomen door de geschiedenis van het arbeidsrecht. Waarom is er arbeidsrecht en hoe verhoudt het arbeidsrecht zich met de ontwikkelingen in de maatschappij. De soorten arbeidsovereenkomsten worden besproken en met voorbeelden toegelicht, het aangaan en beëindigen van de arbeidsovereenkomst, de rechten en verplichtingen van zowel de werknemer als de werkgever en wordt er stil gestaan bij het cao-recht.

Interessant voor

Deze training is interessant voor medewerkers P&O en bedrijfsjuristen. De training is ook interessant voor auditors die meer achtergrondinformatie willen krijgen over arbeidsrecht in het algemeen en hoe hier in de praktijk mee wordt omgegaan. Voor hen wordt de training afgesloten met een toets voor extra PE punten. De training is ook interessant voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de certificering(en) maar verdieping missen.

PE-punten

SNA heeft aan deze training 5 PE-punten toegekend (inclusief toets).

Interactie

Tijdens de training is er veel interactie. Zo krijgt u de kans om zelf mee te denken en mee te praten. Ook krijgt u de ruimte om eigen praktijkervaringen met de trainer en de overige deelnemers te delen.

Praktische informatie

De training duurt een halve dag. De training gaat alleen door bij voldoende deelnemers.


Tarieven

Klanten VRO / Normec: € 395,- exclusief btw.
Anders: € 495,- exclusief btw.

Data en inschrijven

Klik hier voor de actuele data en tijden en klik hier om u direct in te schrijven.