Achtergrond SNA Keurmerk: Wet Ketenaansprakelijkheid:

WKa voor uitzendbureaus (intermediairs, uitzendbureaus, detachering, contracting en payrolling)

Heb jij je ook altijd al afgevraagd waarom het SNA Keurmerk in het leven is geroepen en waarom de inlener er zoveel waarde aan hecht? Tijdens deze training leer je wat de basis wet- en regelgeving is voor het SNA Keurmerk. Het gaat hierbij o.a. om de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKa) en de Invorderingswet 1990. Ook leer je wanneer je de btwverleggingsregeling moet toepassen en wanneer niet. 


Interessant voor

De training is voor iedereen die meer wil weten over het SNA Keurmerk en met name de achtergrond daarvan (uitleners en doorleners). De training is ook heel geschikt voor inleners.  De training is ook interessant voor de medewerkers van de afdeling HRM/P&O en de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de certificering(en) zoals het SNA Keurmerk.


Interactie

Tijdens de training is er veel interactie. Zo krijgt u de kans om zelf mee te denken en mee te praten. Ook krijgt u de ruimte om eigen praktijkervaringen met de trainer en de overige deelnemers te delen.


Praktische informatie

De training duurt een dagdeel van 4 uur inclusief een korte pauze. De training gaat alleen door bij voldoende deelnemers.

Tarieven

Klanten Normec: € 395,- exclusief btw
Anders: € 495,- exclusief btw

Data en inschijving

Klik hier voor een actueel overzicht van de data en tijden en om u in te schrijven.