Training van VRO

Als ondernemer wordt je geacht de wet te kennen, maar er is niet altijd tijd om dit bij te houden. Normec VRO Knowledge Centre kan je daarbij helpen. VRO Knowledge Centre organiseert workshops en trainingen die je helpen up-to-date te blijven in de steeds veranderde wet- en regelgeving. Altijd actueel, gericht op de praktijk en 'in gewone-mensentaal'. Hieronder vindt je een overzicht van de trainingen en workshops die wij aanbieden. Heb je behoefte aan een training op maat? Neem dan contact op met onze jurist mr. C.M. (Chantal) Bos, zij zal met je bespreken wat de mogelijkheden zijn: chantal.bos@normec.nl

Welke workshops en trainingen kunt u volgen?

Normec VRO Knowledge Centre biedt workshops en trainingen aan op de volgende gebieden:

Het volgen van een workshop of training verplicht je niet om te certificeren. Het is ook niet nodig dat je klant bent bij Normec VRO of Normec FLC om een training of workshop te kunnen volgen. 

Bekijk regelmatig onze website, VRO Knowledge Centre voegt elke maand nieuwe onderwerpen toe. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van ons aanbod. 

Elke maand updates over normen, certificering en traning in je mailbox. Wij gebruiken je mailadres niet voor andere doeleinden dan het versturen van een nieuwsbericht. 

Agenda open workshops en trainingen

In de agenda vind je ons trainingsaanbod en kunt u zien op welke datum wij een training bij u in de buurt geven. Schrijf u vandaag nog in, want vol=vol!

Liever op locatie?

Het is ook mogelijk om een ervaren trainer in te huren om een van onze trainingen of workshops bij jou op locatie te geven. Zo kan je een grotere groep medewerkers of zelfs klanten op één dag laten bijscholen. Het grote voordeel is dat de training of cursus voor u op maat kan worden gemaakt. Zo kunnen er bijvoorbeeld branche- of bedrijfsspecifieke casussen of vraagstukken behandeld worden die van toepassing zijn op uw onderneming.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via training-vro@normec.nl of 0888944001.

Proclaimer

VRO Knowledge Centre is verantwoordelijk voor de inhoud van de trainingen en doet er alles aan om de trainingen zo helder en toegankelijk mogelijk te houden. Tevens doen wij ons uiterste best om je tijdens de trainingen altijd de laatste relevante informatie te geven zodat je na het volgen van onze trainingen en/of workshops helemaal up to date bent. Komt jij desondanks toch iets tegen dat niet correct is, of onduidelijk, dan stellen we een mailtje bijzonder op prijs.  Je kunt hiervoor het emailadres gebruiken dat op deze pagina is vermeld.