Training van VRO

Als ondernemer wordt u geacht de wet te kennen, maar er is niet altijd tijd om dit bij te houden. VRO Knowledge Centre kan u daarbij helpen. VRO Knowledge Centre organiseert workshops en trainingen die u helpen up-to-date te blijven in de steeds veranderde wet- en regelgeving. Altijd actueel, gericht op de praktijk en 'in gewone-mensentaal'. Hieronder vindt u een overzicht van de trainingen en workshops die wij aanbieden. Heeft u behoefte aan een training op maat? Neem dan contact met ons op. 

Welke workshops en trainingen kunt u volgen?

VRO Knowledge Centre biedt workshops en trainingen aan op de volgende gebieden:

Het volgen van een workshop of training verplicht u niet om te certificeren, bijvoorbeeld bij VRO Certification. 

Bekijk regelmatig onze website, VRO Knowledge Centre voegt elke maand nieuwe onderwerpen toe. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van ons aanbod. 

Elke maand updates over normen, certificering en traning in je mailbox

Agenda open workshops en trainingen

In de agenda vind u ons trainingsaanbod en kunt u zien op welke datum wij een training bij u in de buurt geven. Schrijf u vandaag nog in, want vol=vol!

Liever bij u op locatie?

Het is ook mogelijk om een ervaren trainer in te huren om een van onze trainingen of workshops bij u op locatie te geven. Zo kunt u een grotere groep medewerkers of zelfs klanten op één dag laten bijscholen. Het grote voordeel is dat de training of cursus voor u op maat kan worden gemaakt. Zo kunnen er bijvoorbeeld branche- of bedrijfsspecifieke casussen of vraagstukken behandeld worden die van toepassing zijn op uw onderneming.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via training@vro.nl of 0888944001.